amp templates

Calorifere Electrice

    Un calorifer electric ofera o solutie comoda pentru cerintele dumneavoastra de încalzire atunci când optiunea de a creea o instalatie cu conducte pentru incalzirea caloriferelor va da o bataie prea mare de cap, cand costurile sunt prea mari sau reteaua de gaze nu este la indemana. În plus, caloriferul electric ofera o alternativa la sistemul de încalzire pe apa datorita faptului ca un calorifer electric poate fi demontat si depozitat in alta parte daca nu este folosit. Caloriferul electric a fost dezvoltat pentru a oferi o alternativa foarte buna pentru incalzire, într-o mare varietate de stiluri, desene si modele. Un beneficiu imens pe care il are caloriferul electric este costul redus de instalare. Marea varietate de stiluri este mult mai impresionanta decât în trecut - inclusiv stilul de coloana verticala, precum si modelele plate si extrem de lustruite. In ziua de azi puteti descoperi unele dintre cele mai mici preturi pe internet. Exista foarte multe motive bune pentru a alege un calorifer electric pentru incalzirea casei tale, nu numai pentru avantajele mentionate mai sus, dar si pentru ca aceasta forma de încalzire ofera multe variante de stil si varietate.
    Caloriferele electrice pot fi montate pe perete, vertical pe suporti proprii sau pot fi portabile, devenind astfel perfect adaptabile pentru furnizarea de caldura în casa dumneavoastra, si sunt potrivite pentru utilizarea în camere si în orice alte incaperi, cum ar fi serele. Caloriferele electrice seamana cu un sistem de încalzire cu apa, dar utilizeaza o rezistenta electrica pentru încalzirea lichidului în interiorul acestora, lichid ce poate fi apa, ulei sau un amestec chimic. Caloriferele electrice umplute cu ulei sau radiatoarele electrice pe ulei sunt cam acelasi lucru, insa toate formele de calorifere electrice functioneaza pe principiul incalzirii aerului din jurul lor, furnizand astfel caldura pentru casa dumneavoastra.
    Exista tot felul de modele si stiluri astfel incat sa se potriveasca pe toate gusturile, pentru orice decor interior, si pentru orice buzunar, facand astfel din caloriferul electric o alegere foarte buna pentru casa ta. Indiferent de preferintele dumneavoastra, exista o optiune de design pentru a va satisface cerintele. Traditionalisti vor regasi in caloriferul electric si romantismul caloriferului din fonta, dar cu o mai mare usurinta de utilizare si economie de energie electrica. Daca va doriti senzatia de boem sau romantism în stil renascentist, gamele de calorifere electrice verticale vor satisface ambele gusturi. O abordare avant-garde este oferita de designeri, care combina rafinamentul elegant cu cele mai noi sisteme de control digital sau înclinatii artistice ce sunt incluse în crearea caloriferului electric, devenind astfel in mod sigur un motiv de conversatie în casa ta. Orice stil de calorifer electric v-ar trezii imaginatia, in mod sigur ve-ti putea gasi ceva care sa vi se potriveasca ca gust si sa mentina si caldura dorita in caminul dumneavoastra.

Calorifere de Aluminiu

    Caloriferele de aluminiu reprezinta ultima inovatie in materie de sisteme de incalzire fiind considerate ca fiind viitorul in domeniul incalzirii locuintelor. Un calorifer de aluminiu aduce foarte multe beneficii pentru casa ta, printre care cele mai importante ar fi cantitatea mare de energie termica si capacitatea de protectie a mediului inconjurator. Un calorifer de aluminiu este mult mai usor decat un calorifer de fonta, chiar mai putin de jumatate, si asta datorita faptului ca toate componentele sunt fabricate din aluminiu. Cantitatea de caldura emanata si continutul de apa foarte scazut, fac din caloriferul de aluminiu un element adaptat perfect pentru folosirea de energie regenerabila.
    Caloriferul de aluminiu este alegerea ideala pentru a solutiona necesarul vostru de incalzire. Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru incalzirea locuintei, ve-ti descoperi ca un calorifer de aluminiu va intruni toate cerintele voastre, si spun asta nu doar datorita raportului cost-eficienta sau a faptului ca este ecologic. De asemenea, indiferent ca doriti sa-l cumparati pentru locuinta sau pentru birou, ve-ti descoperii ca puteti alege dintr-o gama foarte larga de stiluri si marimi.Designul sectiunii demonstreaza ca pot fi asamblate într-o gama de dimensiuni variata pentru a satisface necesarul de energie termica din orice camera, rapid si eficient. Exista mai multe stiluri de calorifere de aluminiu dintre care puteti alege, cum ar fi modele low-level, care au un finisaj al aluminiului de inalta calitate si cu un design care îl face perfect pentru montarea sub pervazuri sau alte spatii care necesita un calorifer mic si compact.
    Accentul subtil de linii curbe pe care il au caloriferele de aluminiu, va adauga un stil discret bucatariei, holului, sau chiar dormitorului, în timp ce caloriferele de aluminiu cu aspect plat, design minimalist si structura simpla se vor potrivi perfect pentru baie, hol sau sala de mese. Indiferent de stilul si tipul de calorifer pe care l-ai ales, fiecare model atrage dupa sine o garantie a durabilitatii, fara nici un compromis asupra stilului sau calitatii.

Calorifere de Fonta

   Cautati sa cumparati un Calorifer de Fonta? Caloriferul de fonta este un exemplu superb de inginerie de moda veche si cu siguranta nu este stilul de calorifer care vi s-ar potrivi perfect daca aveti pereti dubli din rigips deoarece greutatea acestor modele este foarte foarte mare.
    De la introducerea lor în secolul 18, Caloriferele de Fonta sau bucurat de o popularitate constanta. Ca toate caloriferele, Caloriferele de Fonta au rolul de a incalzi aerul din jurul lor prin procedeul de radiere a caldurii. Designul ingenios al Caloriferelor de Fonta cuprinde sectiuni individuale ce fac din fonta un produs flexibil care este la fel de potrivit atât pentru spatii mici sau incomode din locuinta, cum ar fi nise, cat si pentru zone mai mari ca dimensiuni, pentru care se pot suplini numarul de elementi astfel incat sa se poata acoperi necesarul de caldura al. Durata lunga de viata a Caloriferelor de Fonta este data de farmecul traditional adus in casa dumneavoastra si de eleganta fara varsta a acestora, precum si de sentimentul de caldura si confort pe care acestea le evoca. Desi caloriferele de fonta sunt extrem de grele si, prin urmare, nu sunt potrivite pentru toate casele, exista disponibile si reproduceri ale acestora, ceea ce înseamna ca, daca casa ta este în imposibilitatea de a gazdui un model original din fonta, exista totusi o solutie.
    Producatorii au combinat experienta inginereasca cu finisajul de inalta calitate pentru a creea fiecare model si ofera, de asemenea, oportunitatea de a avea o culoare la alegere. Prin crearea de robineti si ventile potrivite din alama, cu un design traditional sau victorian, Caloriferul de Fonta a devenit un accesoriu ce ofera casei tale o caracteristica de lux.

Share this page

© Copyright 2011 Home Radiators Review - All Rights Reserved