free amp template

Despre Calorifere de Sticla ( Radiator Sticla )

    Imaginativa ca a-ti putea reinventa caloriferul. De ce sa nu folositi niste materiale transparente? De ce sa nu eliminati conductele de alimentare cu apa? Nu-i asa ca va doriti un calorifer care sa arate cel putin la fel de bine pe cat incalzeste? Ce a-ti spune daca a-ti reusi sa transformati un calorifer intr-o adevarata opera de arta, ( chiar folosind propriul Dvs design ) daruindu-ti in acelasi timp o caldura placuta si o eficienta maxima?
     O atingere de sticla ce se asorteaza cu orice mobilier, ce poate fi foarte usor montata cu costuri foarte mici si sa fie perfect silentioasa. Ca o solutie perfecta de incalzire pentru orice spatiu, va prezint Caloriferul de Sticla ( Radiatorul de Sticla ), alimentat electric. Caldura este emisa de panoul de Sticla radiant si este controlabila ( fara convectie ), putand fi conectat la un termostat. Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) se poate gasi sub forma unei palete foarte largi de panouri radiante ce pot incalzi orice fel de incapere avand forme armonioase si stiluri foarte variate.
    Datorita transparentei lor, Caloriferele de Sticla ( Radiatoare Sticla ) aduc in incapere un efect vizual foarte placut si nu au efect negativ asupra designului interior, creand o atmosfera extrem de placuta, ce aduce cu ea cea mai placuta si sanatoasa forma de incalzire, cu mentiunea ca acestea genereaza caldura vertical, astfel pastrandu-se aerul foarte curat. Daca doriti sa alegeti un model atipic de Calorifer de Sticla ( Radiator Sticla ) ve-ti constata ca puteti beneficia si de culori atipice pentru el. Caloriferele de Sticla ( Radiatoare Sticla ) sunt disponibile intr-o gama foarte larga de modele, pot fi orizontale sau verticale, pot avea diferite dimensiuni si culori (gray, yellow zinc, night blue, dark green, ultramarine blue, ruby red). Caloriferele de Sticla ( Radiatoare Sticla ) ofera nu numai o forma si o culoare deosebite, dar si caldura necesara mentinerii unor conditii de mediu de locuit foarte placute. Chiar daca mediul de locuit este foarte mic, puteti folosi Calorifere de Sticla ( Radiatoare Sticla ) ce se pot integra foarte bine intr-un spatiu mic si in acelasi timp sa fie si foarte discrete, reusind sa intretina un mediu foarte placut de locuit.
    Caloriferele de Sticla ( Radiatoare Sticla ) sunt disponibile pe piata in doua versiuni: o versiune fara termostat in care temperatura este setata din fabricatie, ce opereaza la 22 grade; si o versiune cu termostat, unde termostatul poate fi ajustat la temperatura dorita, pastrand astfel caldura dorita in incapere.

 De ce sa aleg Calorifer de Sticla?

 - Oamenii inteligenti au case inteligente;

- Sticla este ultima moda a secolului;

- Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) este un produs inovativ. Caldura este generata de catre un strat conductiv electric ce este aplicat pe partea din fata a sticlei prin procedee de laminare. Curentul electric trece prin acest strat, generand caldura datorita datorita rezistentei electrice din acest strat.

- Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) este un produs futuristic. Are toate caracteristicile de care aveti nevoie.

- Pretul de achizitie este mic. Pretul de cumparare este mai mic, comparativ cu sistemele de incalzire pe gaz sau pe ulei.

- Este un produs organic;

- Este foarte usor de instalat, fara costuri de instalare. Costurile de instalare pentru Caloriferele de Sticla ( Radiatoarele de Sticla ) sunt extrem de mici comparativ cu costurile de instalare a sistemelor de incalzire conventionale. Costurile sunt acoperite de munca ta, din moment ce nu aveti nevoie de un profesionist care sa va faca instalarea.

- Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) nu rugineste;

- Nu exista vopsea care sa se degradeze;

- Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) nu aduna praful;

- Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) este foarte usor de intretinut. Practic, nu implica niciun cost de intretinere, spre deosebire de alte sisteme de incalzire pe baza de apa sau ulei. Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) nu are parti mobile sau atasate care s-ar putea strica, si care ar putea duce in timp la costuri de service.

- Caloriferele de Sticla ( Radiatoarele de Sticla ) sunt foarte usor de mutat. Va puteti lua cu dvs tot sistemul de incalzire in caz ca va mutati cu domiciliul. Este sistemul ideal din acest punct de vedere deoarece nu atrage dupa sine nici-un fel de costuri.

- Este in armonie cu orice fel de mobilier. Puteti atasa pe ele orice fel de imagine. Orice fel de fotografie, imagine, poster sau foite metalice cum ar fi foita de aur, pot fi folosite pentru a personaliza Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ). Cand faceti acest lucru trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte pentru a fi siguri ca imaginea arata asa cum va-ti dori pe Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) si anume sa folositi imagini foarte mari, de o calitate foarte buna, si sa va ganditi dinainte cum ar pute sa arate pe dimensiunea radiatorului dvs.

- Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) nu face nici-un fel de zgomot. Nu exista apa, nu exista ulei.

- Caloriferele de Sticla ( Radiatoare Sticla ) ocupa foarte putin spatiu. Ele se pot gasi intr-o gama foarte variata de dimensiuni, astfel incat sa poata asigura necesarul de caldura al incaperii dvs.

- Radiaza caldura in mod direct, exact ca Soarele. Radiatia infrarosie, cunoscuta si ca radiatie termala, este un fel de energie transportata cu ajutorul undelor electromagnetice. Radiatia infrarosie incalzeste obiectele din jur indiferent de temperatura ambientala din aer. Cel mai bun exemplu este cel al radiatiei infrarosi venite de la Soare, care ca si la Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ), este absorbita de catre toate obiectele, facandu-le sa degaje caldura.

- Daca este de tip " oglinda " , va reflecta lumina creand astfel iluzia unei incaperi mai mari;

- Se poate combina cu surse de energie regenerabila. Sursele de energie regenerabila, cum ar fi panourile fotovoltaice sau energia produsa de vant, combinate cu eficienta ideala a Caloriferelor de Sticla ( Radiatoarelor de Sticla ), fac din acestea o alternativa ecologica prietenoasa pentru sistemele de incalzire deja existente.

- Termostatele ajustabile va ajuta sa economisiti energie si bani. Caloriferul de Sticla ( Radiator Sticla ) foloseste exact atata energie cat are nevoie pentru a pastra un ambient placut in camera. In felul acesta ve-ti beneficia de costuri de consum mici.

Share this page

© Copyright 2011 Home Radiators Review - All Rights Reserved